Budgetcoaching

Gaat het u op financieel gebied al een tijdje niet voor de wind? U blijft tegen dezelfde problemen aanlopen en u weet niet meer hoe u het moet oplossen. Wanneer u met dergelijke problemen kampt en u niet in budgetbeheer wilt, kunt u ook kiezen voor budgetcoaching. 

 

Bij budgetcoaching nemen wij u uw financiën niet uit handen, maar helpen wij u om uw financiële positie zelf te verbeteren. We zorgen dat u weer zelfredzaam wordt en geven u beter inzicht in uw financiële situatie. Dit doen we onder andere door u in onderstaande zaken te begeleiden.

 

Budgetplan

Samen met u stellen we een budgetplan op. Dit is een overzicht van wat er in komt en uit gaat. We kijken samen met u naar eventuele bezuinigingen en we beoordelen op welke toeslagen en voorzieningen u eventueel recht heeft. We helpen u tevens bij het aanvragen hiervan.  

 

Crediteurenoverzicht

In geval van schuldenproblematiek stellen we samen met u een up to date schuldenoverzicht op. Naar aanleiding hiervan helpen wij u met het vinden van een passende oplossing, waardoor u uw schulden zo snel mogelijk achter u kunt laten. 

 

Administratie

We helpen u bij het op orde maken en houden van uw administratie. 

 

Tips en adviezen 

Wanneer u van deze dienst gebruik maakt, staan we u vooral bij met veel tips en adviezen. Of u deze vervolgens aanneemt en opvolgt is geheel aan u. Het doel is om u zo snel mogelijk weer financieel op de reels te krijgen. We houden regelmatig contact met u om een vinger aan de pols te houden en u kunt uiteraard ten alle tijden met uw vragen bij ons terecht. Aan het einde van het coachtraject ontvangt u van ons een plan met de gemaakte afspraken en de gegeven adviezen, als geheugensteuntje voor de toekomst.

 

Serviceabonnement

Is uw administratie op orde maar wilt u nog wel maandelijks samen uw inkomsten en uitgaven doornemen dan is het serviceabonnement iets voor u. 

Het serviceabonnement bevat een maandelijks bezoek en u kunt bij ons terecht voor het stellen van vragen.